Welkom

EvenTotaal is een professioneel organisatie- en communicatiebureau. We organiseren zelfstandig activiteiten als beurzen, (thema) fairs en lifestyle markten, waarbij we tevens de volledige marketing- en communicatie campagne voor onze rekening nemen. Om potentiële deelnemers en duizenden bezoekers te benaderen kunnen we een beroep doen op een uitgebreid eigen netwerk aan (media) contacten.

Daarnaast is verkoop-, organisatie- en/of communicatie ondersteuning op projectbasis mogelijk. En kunnen op verzoek speciale (thema) p
resentaties of activiteiten samengesteld worden als attractieve omlijsting van nieuwe of bestaande vak- & consumenten evenementen. Desgewenst kan de werkdruk van de marketing- of communicatie afdeling verlicht worden door het uitvoeren van het bestaand beleid, het uit handen nemen van de administratie, fondsenwerving, acquisitie, het opstellen van nieuwsbrieven, persberichten en social media berichten, het initieren van kortings-, lezers-, en klanten acties enz..


Betrokken en enthousiast realiseren we de doelstellingen van opdrachtgevers. Door een jarenlange ervaring in de evenementen branche hebben wij een zeer uitgebreid netwerk van (gespecialiseerde) bedrijven en relaties opgebouwd op elk denkbaar gebied om van iedere activiteit een doorslaand succes te maken!